søndag 15. november 2015

Velkommen til en hyggelig førjulshandel hos oss!!Søteste Mette i håndstrikka genser fra lokale CilleMille!

 Monica og Mette i fine bruksvennlige antrekk.
Monica har bluse og stretchjeans fra danske XO, Mette genser fra lokale CilleMille, begge har skinnboots fra danske Bisgaard.

Lekkert å pynte med eller gi bort som gave!
Kranser som lett kan varieres med forskjellig pynt.  Metall-trærne er superfine og har vært veldig populære hittil.  Deilige duftelys fra estiske Joik.


Arne Claussens Lotus-motiv har 50-års jubileum iår!  Nytt av året er servise, med middagstallerken, frokosttallerken og deilige dype suppe-/pasta-tallerkner.  Krus og Fløtesett.  Fins flere deler, som skåler i 3 størrelser, samt at de fins i flere fine fargekombinasjoner!  Fatet i pileflett er laga her på Stadsbygda, av Lene.


Det er så gøy å tilby kvalitetsting laga med omtanke og flid! Cillemille og Frøken Siri er lokale produsenter, mens Mikono Knits er en liten fairtrade-bedrift med 10 flinke håndverksdamer i Kenya, men grunnlagt av Frøydis fra Rissa. Dette er de fineste små tepper, deilig som fangvarmer, som barneteppe eller som vognpledd. Kinderegg: Du får et nydelig produkt, du støtter en småskala produsent og du støtter en lokal butikk!


Gavetips til de små! Lokallaga tøfler som sitter supergodt på foten. De blå laga av Eli, de andre av Gunnbjørg. Bodyer i ull, men NB, kun få igjen


Monica i lekkert grått antrekk fra XO. Skjørt med blondeprint i deilig tykk stretch-kvalitet.  Høyhalsa genser er avslappa til.  Lekkert armbånd fra H&G. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar