Om oss


Hjertelig velkommen til oss!  Følg med på facebook for åpningsdager og events! Avtal gjerne et besøk på tlf. 93048071, og har vi anledning åpner vi også gjerne på kort varsel.  :D  Vi skal forsøke å oppdatere her på bloggen også.

På idylliske Buheim Gård er kuene i fjøset byttet ut med
Fruene i Fjøset. 
Dette er et konsept med butikk, galleri og muligheten for en liten kaffekopp i, ja nettopp, det gamle kufjøset på gården.  Utenfor ligger en deilig hage med fine Gammelstu Buhagen.

Fjøsfruene var i utgangspunktet Tove og Elizabeth, som med dette realiserte en drøm om å skape noe godt både for seg selv og forhåpentligvis også for bygda vår og alle våre besøkende. Høsten 2017 tok Elizabeth over driften alene, med samme konsept i litt mindre format og med mer fokus på events enn ordinære åpningstider.

Vi tilbyr klær, sko, interiørartikler, håndverk fra lokale produsenter og kunst i fin og uhøytidelig atmosfære

Kort sagt: Nostalgi og trend hånd i hånd!

Vi ønsker å gi den gode opplevelsen i et besøk hos oss.  Her skal man kunne nyte en kopp kaffe og noe å bite i mens man lar seg inspirere av mote, interiør, håndarbeider og kunstverk, eller rett og slett bare nyter fuglesangen og lukta av nyslått gress i hagen en herlig sommerdag.

Følg oss gjerne på:
Facebook:
Fruene i Fjøset

Instagram
InstagramIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar