Kontakt, kart og reiseinfo!

Fruene i Fjøset ligger på idylliske Stadsbygd, i Rissa kommune på Fosen-halvøya.  Vi ligger 1 1/4 time fra Brekstad, 1 time fra Bjugn, Åfjord og Trondheim (25 av minuttene med ferge).  45 minutter fra Leksvik og 20 fra Vanvikan.

Fruene i Fjøset DA
Adr:
Buheim Gård, Rødbergsveien 40, 7105 Stadsbygd

Tlf:
Elizabeth: 93048071

Epost:
frueneifjoset@hotmail.com

Kart fra Gule Sider:
http://kart.gulesider.no/m/a96tP kart
http://kart.gulesider.no/m/a9HdB flyfoto


Fra Trondheims-sida kommer du hit med bil via fergesambandet Flakk-Rørvik, evt. med bussen som også benytter dette sambandet.  Vanlig rute : http://reise2.fjord1.no/Fjord1IISStaticTables/Tables/ruter/t/16-616.htm
15 minutters kjøretur fra Rørvik til Fjøset. 
Supert å sykle også! Da er fergeturen gratis, og sykkelturen fra ferga  til oss på gammelveien (med helleristningene!)  tar 30-40 minutter (med mindre du er super-syklist da... ;)  )

Har du skyss på Fosen-sida er hurtigbåten Trondheim-Vanvikan også et alternativ. Ruteinformasjon: http://www.fosennamsos.no/index.php?c=4&kat=RUTEINFORMASJON
Det tar ca 20-25 min å kjøre mellom Vanvikan og Stadsbygd.

Med egen båt kan du anløpe Sandbakken Marina her på Stadsbygd, og butikken vår er da bare en 10-15-minutters rusletur oppover i bygda (1 km).  Nytt av året 2012 er Havnesykkel-prosjektet på Stadsbygda!  Flere aktører på bygda har gått sammen og fått pusset opp gamle sykler som nå står i havna til fri disposisjon for at man lettere skal kunne komme seg rundt på den fine bygda vår.
Da er iallfall Fruene i Fjøset bare få minutter unna! :D
Syklene er knallfarva og lett gjenkjennelige, og de står på baksiden av båtlagets klubbhus.  Håper alle er med på å ta godt vare på disse, slik at det kan bli et stabilt og godt tilbud!

I tillegg til Fruene i Fjøset er følgende aktører med på Havnesykkel-prosjektet:
Stadsbygd Båtsenter http://www.stadsbygd-batsenter.no/ ,
Stadsbygd Båtlag
Stadsbygd Sparebank http://www.stbank.no/Sider/forside.aspx 
Museet Kystens Arv http://kystensarv.no/
Itab http://www.itab.no/en/Contact/