mandag 6. august 2012

Herlige august!


Vi syns måneden så langt er lovende!
Sola skinner, høstnyhetene har begynt å komme inn dørene og vi får teater-oppsetning i nabolaget! :D :D

I tidsrommet 17.-26. august setter Museet Kystens Arv opp skuespillet Vår Egen Stamme, og denne gang bruker de et spennende lokale på Rødberget, bare en liten kilometer fra Fruene.  Vi kommer da til å ha ekstraåpent i Fjøset, i forbindelse med forestillingene.  Så slå to fluer i ett smekk, med både kulturelt påfyll og et lite besøk i vår koselige butikk!  Kaffe og no søtt attåt kan man også få kjøpt i kaffekroken vår.  Ønsker man mere mat, så er Vertshuset Tinnarosen definitivt verdt et besøk, kontakt det glade vertsskap Line og Fredrik for mer informasjon. 

Les mer om skuespillet her:
http://www.kystensarv.no/index.php?option=com_content&view=article&id=66:var-egen-stamme&catid=4:teateroppsetninger&Itemid=30

Men tilbake til statusen i Fjøset: 
Disse herlige og lettvinte kjolene er blant alt det fine du finner du hos oss akkurat nå! 


Bare to igjen av den blå, en i S og en i L. Herlig, glatt stretch-stoff, leverandøren er Ilse Jacobsen.
Den rosa er norsk design fra Ko:Ko, i velur med ribbe-ermer, og "med gauken på bringa" ;).  Matchende sorte tights med prikkete kant har vi også.
Superdeilige kjoler til både hverdags og fest!! :D :DNye herlige design fra Rice! 
Kopper/krus har vi nå i 3 størrelser:
Store latte-krus (ikke avbildet) 49,-/65,- stk, 
Mellomstørrelse kr. 35,- stk, 
Småkopper (perfekt til små barnehender) kr. 29,- stk. 
Her ser du rosa med fugl, turkis med bilderamme-motiv, lavendel med blomster, rosa med tekopper, alle i mellomstørrelse til bare 35,- stk!!  Mange flere design har vi også.
Rosa med fugl har vi nå fått også i minste størrelsen, samt nytt tøft design blått med eksotiske dyr.
Vi har også fått inn 6pk med små-kopper i de nye design, kr. 29,- pr stk eller 180,- for pakken.
Kul kis i antrekk fra Cost:bart!!  Dette tilhører sommerkolleksjonen, så nå til halv pris i butikken.  Men høstnytt er også på vei inn, vi har allerede en ny t-skjorte, to cardigans og tøffe luer på plass i hyllene!
Denne herlige kjolen er også fra Ko:Ko.  Utrolig bra snitt, fine detaljer.  En kjole du vil ha glede av i mange år, til mange anledninger!
Emma i tøff heldrakt fra Cost:bart.
  Flest nyheter har vi hittil fått i sko og yttertøy til barn:  Herlige skinnsko fra Ilse Jacobsen og Bisgaard er på plass, samt vinterjakker og bukser fra MiniATure.  Stort sett kun èn i hver størrelse, så løp og sikre podene herlige kvalitetsplagg til høstens kjølige dager setter inn.

Tøffe ankel-boots til dame fra Ilse Jacobsen.Skinn-skoletter til jente/gutt fra Bisgaard

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar