fredag 25. november 2011

Da Adressas Hjem-bilag var på besøk.:)

For et par uker siden hadde vi reporter Anne og fotograf Terje fra Hjem-bilaget til Adressa på besøk.  De ville lage en sak fra Fruene i Fjøset, men også ha med huset på gården, siden bilaget jo fokuserer mest på heimene til folk.  Elizabeth gruve-gleda seg litt sånn passe til et slikt "hjemme hos"-besøk.  Var liksom ikke helt sikker på om hummer-og kanari-heimen egna seg til en typisk interiør-reportasje, men rydda og ordna etter beste evne (som ikke alltid er like god.... ;)  ).

Men jeg kunne nok gjort mer av gledinga og ingenting av gruvinga.  For dette var virkelig en hiva opplevelse, for store og små!  Anne og Terje er super-entusiastiske og flinke folk, som ser gull i gråstein. Jeg har alltid prøvd å ha den innstillinga at man bør prøve å gjøre det beste ut av det man har, heller enn alltid ønske seg alt man ikke har.  "Kunsten e å trivas me d ein har; vi levve da godt!" Likevel, da jeg ordna og styra litt før besøket, tok jeg meg i at, uff, vi skulle nå hatt det litt finere, litt mere strøkent og nytt.  Dette kunne jeg spart meg, for disse to bekreftet det at jo, faktisk, vi har det da ganske fint og bra, selv om vi ikke har det nyeste og lekreste og beste! Og dette tror jeg gjelder oss fleste!

Selvfølgelig er jeg likevel glad i få i litt nytt, men det er artig å prøve å finne ting som spriter opp og blir fint sammen med det man allerede har og er glad i.  Noe særlig Rice- og Blafre-tingene vi har i Fjøset har gjort for meg.  Noen fargerike kopper, bokser og boller sammen med det nøytrale jeg allerede har.  Har også bytta ut de (tidligere) hvite middagstallerknene (som nå bare var blitt helt så grå og oppstripet at til og med mannen i huset så det var nødvendig) med spreke mønstrete.  Kjempeherlig! På den mindre nyttige siden den blålilla lysestaken med struts og rosa blomster som jeg bare falt for og nå troner fint på hylla på stua.

Selve reportasjen (med flere bilder enn i papir-utgaven) ser du HER. Ble jo veldig bra jo! :)

HJEM-besøket endte til slutt opp med reporter og (særlig) fotograf i storstilt teppe-husbygging og leke-kaffe på stuegulvet, til minstejenta vår sin store fornøyelse. Anne syntes visst kaffen smakte fortreffelig, mens Terje var mest imponert over frøkenas EKTE smart-telefon: Lilla glitrende med innebygd sminkesett.  :D TUSEN TAKK FOR BESØKET!1 kommentar:

  1. Hi hi... Så koselig;))
    Kjempefin reportasje!!
    Ha en fin kveld i "blæsten"!

    SvarSlett